Havezathe Den Alerdinck

Havezathe Den Alerdinck

Den Alerdinckweg 1, 8055 PE Laag Zuthem, Overijssel
> Naar de eigen website van Havezate Den Alerdinck
Groepsaccomodatie
Groepsaccommodatie 10 personen
Vergader- of ontvangstlocatie
Vergader- of ontvangstlocatie tot 120 personen
Trouwlocatie
Trouwlocatie tot 200 personen
 
Landgoed den Alerdinck, Laag Zuthem

Op 'Havezathe Den Alerdinck' verzorgen wij voor u bijeenkomsten en vakantiemogelijkheden op maat en in stijl. Vakantiehuizen, congressen, seminars, productpresentaties, (huwelijks)recepties, (gala)diners, grote en kleine vergaderingen, speciale parthy's of andere feestelijke en zakelijke gelegenheden behoren tot de mogelijkheden.
De culinaire invulling geschiedt op exclusieve wijze door onze huiscateraar. Geheel volgens uw wensen kan deze u een uitgebreide offerte aanbieden. Tevens kunnen wij u organisatorisch terzijde staan. Voor vakantieovernachtingsmogelijkheden kunt u gebruik maken van onze twee vakantiehuizen, geheel in stijl, op het landgoed.
Voor het gebruik van 'Havezathe Den Alerdinck' zijn beschikbaar: het Huis, de rentmeesterswoning en boswachterswoning en uiteraard ook de prachtige landschapstuinen. Alle ruimtes zijn geschikt voor overnachting, vergaderingen, feestelijke bijeenkomsten, recepties, huwelijken en diners.
Desgewenst kunnen wij u een offerte aanbieden voor een meermaals gebruik van de faciliteiten op ons landgoed. 
De huurinkomsten van 'Havezathe Den Alerdinck' komen indirect ten goede aan het onderhoud en de inrichting van de gebouwen en de verzorging van het landgoed. 

Havezate Den Alerdinck, Laag ZuthemHavezate Den Alerdinck, Laag ZuthemHavezate Den Alerdinck, Laag Zuthem
Waar ligt Havezathe Den Alerdinck?