Het Meuleman

Het Meuleman

Lutterzandweg 19, 7587 LH De Lutte, Overijssel
> Naar de eigen website van Landgoedcamping het Meuleman
Algemeen kampeerterrein Algemeen kampeerterrein 115 plaatsen
Vakantiehuis Vakantiehuis 5 x 6-8 personen
 

Het Meuleman te De LutteIn het prachtige Twentse natuurgebied Het Lutterzand ligt Landgoedcamping Het Meuleman. De ruime kampeerplaatsen zijn niet exact afgebakend, maar liggen verspreid in het bos en langs het heideveld. Dit is echt kamperen in het bos! Maar dan wel met de luxe van zeer verzorgde sanitaire voorzieningen. Bovendien zijn er enkele vakantiehuisjes en een boerderijtje te huur. De landgoedcamping biedt o.a. een natuurlijke zwemvijver van 3000 m2 met privéstrand, een High Rope Parcours (boomtoppenpad), midgetgolf en een huifkarhalte.

De camping ontleent zijn naam aan Landgoed Meuleman. Dit landgoed, eigendom van de Twentse textielfamilies Scholten en Hulshof, bestaat uit meer dan 180 hectare bos, cultuurgond en heidevelden. Door het landgoed slingert het riviertje De Dinkel. Een groot gedeelte van het landgoed is vrij toegankelijk. U bent van harte welkom!

 

Het Meuleman, De Lutte, LandgoedcampingHet Meuleman, De Lutte, LandgoedcampingHet Meuleman, De LutteHet Meuleman, De Lutte, Vakantiehuisje
Waar ligt Het Meuleman?