Landgoed Baasdam

Landgoed Baasdam

Reutummerweg 39, 7651 KK Tubbergen, Overijssel
> Naar de eigen website van Landgoed Baasdam
Vakantiehuis Vakantiehuis Vijverhuisje (4 pers.), Zomerhuisje (6 pers.), Nieuwe Hoeve (10-12 pers.)
Trouwlocatie
Trouwlocatie 30 personen
 

Landgoed Baasdam te TubbergenMidden in Twente ligt het circa 65 ha. grote landgoed Baasdam, omgeven door bossen, houtwallen en weilanden. Kunstwerken, een grote vijver en het historische landschapspark verfraaien het landgoed. Er worden drie vakantiehuizen verhuurd: het Vijverhuisje (4 pers.), het Zomerhuisje (6 pers.) en de Nieuwe Hoeve (10-12 pers.) Ze zijn sfeervol en compleet uitgerust en liggen verspreid over het landgoed. Het Vijverhuisje ligt midden in de prachtige landschapstuin. Het houten Zomerhuis ligt verscholen in het bos met uitzicht over de weilanden. Op het oude boerenerf ligt de Nieuwe Hoeve, verbouwd tot een modern groepshuis.

In samenwerking met Restaurant 't Oale Roadhoes in Tubbergen biedt landgoed Baasdam een trouwarrangement aan. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de landschapstuin. Na de feestelijkheden bij 't Oale Roadhoes beleeft het bruidspaar een romantische huwelijksnacht in het Vijverhuisje.

Landgoed Baasdam, Tubbergen, Oude HoeveLandgoed Baasdam, Tubbergen, Oude HoeveLandgoed Baasdam, Tubbergen, VakantiehuisLandgoed Baasdam, Tubbergen, Vijverhuisje
Waar ligt Landgoed Baasdam?