Landgoed Lutje Kössink

Landgoed Lutje Kössink

Kremersweg 6, 7113 CB Winterswijk, Gelderland
> Naar de eigen website van Landgoed Lutje Kössink
Natuurkampeerterrein Natuurkampeerterrein 25 plaatsen
Vakantiehuis Vakantiehuis 22 personen
Vergader- of ontvangstlocatie
Vergader- of ontvangstlocatie 15 personen
 

Landgoed Lutje Kössink, WinterswijkLandgoed Lutje Kössink ligt te midden van een bosrijk gebied nabij Winterswijk. De oude, monumentale herenboerderij, waar de sfeer van vroeger nog te proeven is, is beschikbaar als gezellig vakantiehuis voor familiereünies en vriendengroepen. Maar Lutje Kössink is ook een prettige accommodatie om in te vergaderen.

Het schitterend gelegen, kleinschalige kampeerterrein, omzoomd door talrijke bomen, is bij uitstek geschikt voor rustzoekers. De heer Tenkink heeft hier 21 boomsoorten aangeplant! De ruime kampeerplaatsen hebben een vrij uitzicht.

Op verzoek maakt de eigenaar graag een natuurwandeling met groepen over het landgoed. Hij vertelt enthousiast over de historie ervan, de bijzondere flora en fauna en het ontstaan van het landschap.

In de omgeving van het landgoed zijn er ook diverse andere recreatiemogelijkheden, zoals golfen, wandelen en fietsen. Het afwisselende, natuurrijke landschap ademt een rust, ruimte en beslotenheid die zeldzaam zijn geworden in Nederland.

Lutjekossink accom 4Lutjekossink camping 4Lutjekossink camping 6Lutjekossink landgoed 3
Waar ligt Landgoed Lutje Kössink?