Landgoed Oosterhout

Landgoed Oosterhout

Waaldijk 49, 6515 JA Nijmegen-Noord, Gelderland
> Naar de eigen website van Landgoed Oosterhout
Vakantiehuis Vakantiehuis 2-4 personen
Bed & breakfast Bed & breakfast 10 personen
Groepsaccomodatie
Groepsaccommodatie 10-20 personen
Vergader- of ontvangstlocatie
Vergader- of ontvangstlocatie 20-40 personen
 

Landgoed Oosterhout, NjimegenU bent van harte welkom op deze buitenplaats van 40 ha: een beschermd rijksmonument met o.a. een hoofdhuis en twee historische boerderijcomplexen.

In het hoofdhuis en het koetshuis zijn kamers met badkamer voorzien van alle comfort (waaronder airco en sauna), ingericht in de stijl van de buitenplaats. Naast de Bed & Breakfast functie, kunnen de kamers ook voor een langere periode met zitkamer en keuken worden verhuurd als gemeubileerd appartement. Tevens zijn er vergaderingen en retraites, workshops en trainingen mogelijk, evenals concerten in de ‘muziekkamer’.  

Gasten kunnen genieten van ruimte en rust in de 4 ha grote tuin, ook rijksmonument en ontworpen door Mien Ruys. Er is verder een tennisbaan aanwezig. De beheerder leidt u graag rond door tuin en omliggend park. De omgeving biedt steden als Nijmegen, Arnhem en Kleef (Dld.), alsook natuurschoon en andere recreatiemogelijkheden.

Zie verder onze website www.landgoedoosterhout.nl en stuur Uw vragen of verzoeken om een reservering naar ons e-mail adres : info@landgoedoosterhout.nl

Oosterhout, NijmegenOosterhout, NijmegenOosterhout, NijmegenOosterhout, Nijmegen
Waar ligt Landgoed Oosterhout?